Välkommen till Lerums kundklubb

Lerums kundklubb är en förmånlig kundklubb med många erbjudande, tävlingar, bonussystem för dig som väljer att göra dina inköp på hemmaplan. I Lerums centrum är de flesta butiker anslutna till kundklubben och även flertalet butiker runt omkring i hela Lerums kommun. Se efter vilka butiker som är anslutna till kundklubben och belönas när du gör dina inköp!

Du samlar bonuspoäng vid varje köptillfälle och när du kommer upp till 5 000 poäng får du bonus som laddas på ditt personnummer och är giltigt i 6 månader och väldigt bra erbjudande som endast gäller dig som får bonus.


Brev med bonus och information kommer till din e-post, sms och din hemadress.
Bonusen kan du använda i anslutna butiker i kundklubben Lerums kundklubb. Vilka butiker som är anslutna kan du se nedan- och fler kan tillkomma efter hand. Kom sen ihåg att uppge ditt personnummer vid alla inköp.

Bli medlem

För att bli medlem, maila dina personuppgifter till: marianne@sorling.nu
Ange: 
– Namn
– Personnummer
– Telefonnummer
– E-post

Bonus

För att kunna se din bonus måste du skapa ett kontaktformulär med ditt eget användarnamn och lösenord. Därefter uppger du ditt personnummer och kan på så sätt se vad du har i bonus eller så går du någon av butikerna och visar ditt körkort/leg så kan de berätta för dig. Undrar Du något? Ring 0705 – 24 35 63

GDPR

För oss är det viktigt att du känner dig trygg med att vi hanterar dina personuppgifter med varsamhet och i enlighet med de krav som lagstiftningen ställer. Detta är en självklarhet och en förtroendefråga för vår förening. Läs mer om hur vi hanterar uppgifter enligt GDPR.

Avsluta medlemskap

Vill du inte längre tillhöra Lerums kundklubb så ta kontakt med Berit Friberg

Ansvarig Lerums kundklubb

berith.friberg@telia.com