Sellmans

Stil och trend för modemedvetna män

Senaste trend eller klassisk elegans – vi är det lilla företaget med den stora flexibiliteten. Vårt motto är att alla ska vara nöjda när de lämnar vår butik. Hos oss får du personlig service av välutbildad personal i en trevlig miljö. Vi har ett eget ändringsskrädderi och ser till att det du köper passar perfekt. Utöver vårt ordinarie sortiment av välkända varumärken, kan vi även bistå med full service inom området mäss- och profilkläder.

Butiken hittar du lättillgänglig i centralt läge uti Lerums Centrum. Du parkerar enkelt och bekvämt på någon av de närliggande kundparkeringarna. Ge oss möjlighet att serva dig nästa gång Du köper herrkläder. Vi har, som sagt, arbetat hårt och målmedvetet under många år för att Du skall trivas när Du besöker oss.

Historik

Sellmans etablerades 1960 av Hugo Gustafson och har sedan dess varit ett välkänt begrepp inom Herrkonfektion av hög kvalitet. Vår devis “God service till vettiga priser i en trevlig miljö” har följt oss under åren och står stark även idag. Rörelsen drivs idag av Hugos son Pierre och hans fru Pernilla.

Välkommen!

Information

Öppettider

Vardagar
10.00 – 19.00

Lördagar
10.00 – 15.00

Söndagar
11.00 – 15.00

Tel: 0302- 716 85
E-post: info@sellmans.com

Aktuellt erbjudande

Inga erbjudanden.