Förbo

Nära stan. Nära naturen.

Förbo erbjuder hyresrätter i de fyra kommunerna Härryda, Mölndal, Lerum och Kungälv. Våra cirka 5 600 bostäder finns nära naturen men aldrig långt från stadens puls.

I Lerum har vi boende i parhus, radhus och lägenhet – med balkong eller egen uteplats och trädgård. Vi finns i Lerum, Gråbo, Floda och Tollered.

Skapa ditt Personliga hem

Hemma hos dig är det du som bestämmer. Därför finns det flera möjligheter hos oss att skapa ett personligt hem, och du kan själv påverka lägenhetens inredning och ekonomi. Vi kallar vårt tillvalskoncept Personliga hem. För att du ska få stor valfrihet kan du göra många

olika tillval i din lägenhet. Lägg in ekparkett, byt köksluckorna, skaffa tvätt- eller diskmaskin eller välj nya tapeter efter egen smak.

Hos Förbo avgör du själv när och var i lägenheten det ska målas och tapetseras. Hos oss tjänar du också på att vara rädd om din lägenhet. Du får därför rabatt på hyran för att kunna välja själv. Rabatten är kopplad till lägenheten och när det inte behöver målas om så ofta tjänar du och ingen annan på det.

Välkommen till ditt personliga hem hos Förbo!

Information

Tel: 0302 – 161 80
E-post: info@foerbo.se