Outdoor Wellness

PERSONLIG UTOMHUSTRÄNING I GRUPP OCH INDIVIDUELLT!

Outdoor Wellness Lerum erbjuder utomhusträning året om, oavsett väder! Gruppträningen startar 5 gånger om året och varje kurs är 8 veckor. Platserna tar snabbt slut så boka din plats i tid!

Vi blandar kondition och styrka med rörlighets- och balansträning. Vår hemmaplats är Riddarsten och Bråta/Hulan i Lerum. Vi tränar på måndagar, onsdagar, torsdagar och söndagar. Häng med du också!

Jag erbjuder även personlig träning med lite olika inriktningar:

Me, myself and I:

Dessa pass handlar om dig, dig och dig! Dina mål och syften som vi tillsammans jobbar för att nå.

Better together!

2 personer tränar samtidigt. Du och din sambo, äkta hälft, grannen, kompisen, farfar, svägerskan – vem som helst så länge ni är två. Detta är ett perfekt sätt att umgås och ha kul samtidigt som ni stärker både relation och kropp!

You and your crew!

Dra ihop de du gillar bäst och maxa en träningstimme tillsammans. Antingen kommer ni till mig eller så kommer jag till er med min ambulerande gymbuss, fylld med allehanda vikter och redskap!

Stay online!

Du gillar att träna själv, men med hjälp av mig online. Jag utformar ett skräddarsytt träningsupplägg efter dina individuella behov. Jag anpassar helt efter vad du har för behov och mål. I detta upplägg ingår även kostrådgivning.

InBody-vägning

Inbody ger dig svar på hur din kropp egentligen mår och om du är på rätt väg mot dina målsättningar – oavsett om det är viktminskning eller muskelbyggnad.

Du får en rekommenderad målvikt som är baserat på DIN kropps sammansättning. Inte på en BMI-skala. Vågen visar visceralt fett (”det farliga fettet”) så att du får ett riktvärde på var du ligger och hur du mår. Tillsammans analyserar vi resultaten för att förstå din vikt, dina styrkor och svagheter och sedan sätta upp mål för dig personligen.

Läs mer på min hemsida outdoorwellness.se eller kontakta mig på beatrice@outdoorwellness.se / 0727410233.

 

Beatrice Otterberg

Personlig tränare & kostrådgivare

Information

Tel: 0727-410 233
E-post: beatrice@outdoorwellness.se