Maxa din träning och hälsa.

Föreläsning, kaffe och snax; 50kr

Actic gym Lerum
april 25, 2023
18:00

Maxa din träning och hälsa: Näring, muskler och funktionsmedicin

Vill du maxa din träning och förstå kraften i rätt kost? Vill du veta mer om funktionsmedicin? Söker du efter hemligheterna bakom en stark, sund kropp och en skarp, fokuserad hjärna? Då är detta föreläsningen för dig!

Actic gym i Lerum bjuder in till en exklusiv föreläsning med Peter Martin, läkare, forskare, grundare av Funmed-klinikerna och expert inom funktionsmedicin och precisionshälsa. Peter har personligen läkt från ett svårt utmattningssyndrom genom funktionsmedicin och har en evolutionär syn på hälsa. Nu delar han med sig av sina insikter och råd.

Under föreläsningen kommer Peter att guida dig genom en resa där han förklarar funktionsmedicin och precisionshälsa – det nya vårdparadigmet som kan revolutionera ditt liv och din hälsa. Han kommer även att utforska vilken kost som ger optimal träningseffekt, med fokus på protein, för att bygga muskler och prestera på topp. Dessutom kommer han att ge svar på vilka de viktigaste kosttillskotten kan vara för att stärka din träning och välmående, inklusive kreatin, magnesium, D-vitamin och omega-3.

Anmäl dig redan idag och upptäck hur du kan träna smartare, inte hårdare, med hjälp av funktionsmedicin och rätt kost.

Tisdag 25 april kl. 18.00
Föreläsning, kaffe och snax; 50kr
Anmäl dig i receptionen, eller på info.lerum@actic.se

Dela eventet

Facebook
Twitter
LinkedIn

Eventinformation

Actic gym Lerum

Startdatum:

april 25, 2023

Slutdatum:

april 25, 2023

Starttid:

18:00

Sluttid:

20:00