Skärmavbild 2024-03-20 kl. 09.05.16

FBC Lerum Innebandy till torget

Bagges Torg
mars 23, 2024
10:00

Lördag 23 mars klockan 10-15.00  kommer FBC Lerum Innebandy till torget.

  • A-laget kommer att skriva autografer
  • Spelarna kommer att visa trix med klubban och bollen
  • Det kommer att sättas upp en rink där man kan få prova på innebandy
  • Står i korvförsäljningen
  • Säljer biljetter till den stora matchen Skärtorsdagen kl 19:00 Hemmamatch.
  • mm

FBC Lerum Innebandy har en otrolig utveckling och det sätter Lerum på kartan. Det ger oss möjligheter att vara med i den eran tex kommer det tillresta fans/familjer till matcherna som säker behöver äta innan/efter matchen.

Blir det fortsatt mer hemma matcher (håller tummarna) så kommer även butikerna kunna dra nytta av detta.

Vi i Lerums kommun är rika på duktiga Idrottsföreningar! 

Några glädjens ord från FBC Lerum

Nu är det klart att vi möter Warberg IC i slutspelet om en SSL plats.

Första matchen borta mot dem är på söndag nästa vecka, sedan kommer vår hemmamatch som är på skärtorsdagen kl 19:00!

 Det här kanske inte alla viste om FBC Lerum 🙂

FBC Lerum är inte bara en innebandyförening – vi är en gemenskap och en källa till drömmar som förverkligas för små som stora, unga som äldre, där innebandyn blir till något mer än bara en idrott. FBC Lerum är en av Sveriges, till och med världens största innebandyföreningar med fokus på barn, ungdom, parasport, elit och senior. Det finns ett lag för alla inom FBC Lerum. 

I en tid av ständig förändring är det avgörande att erbjuda människor meningsfulla alternativ. FBC Lerum är inte bara en plats för träning och tävling, vi är en plattform för personlig tillväxt och gemenskap. Vi tar ansvar för att guida våra medlemmar mot en positiv framtid. 

Tillsammans arbetar vi för att göra Lerums kommun och dess omnejd till en bättre plats för alla att leva och verka i. Vi tror på kraften i gemenskapen och samverkan, tillsammans kan vi göra skillnad.

FBC Lerums elitlag är inte bara spelare på en plan, de är representanter för vårt engagemang, vår passion och våra talanger. Vi placerar Lerums namn på kartan över hela landet, inspirerar våra egna unga men även andra att drömma och våga satsa på sina mål. 

Vi är stolta över våra framgångar, över de unga stjärnor vi har fostrat och över den betydelse vi har skapat i innebandyvärlden. Men vår resa slutar aldrig här. Vi strävar alltid framåt, mot nya mål och nya segrar, för i FBC Lerum vet vi att tillsammans kan vi åstadkomma det omöjliga. Vi siktar mot stjärnorna. Var med oss på resan dit! 

Dela eventet

Facebook
Twitter
LinkedIn

Eventinformation

Bagges Torg

Startdatum:

mars 23, 2024

Slutdatum:

mars 23, 2024

Starttid:

10:00

Sluttid:

15:00